Teokem Oy

Yritys

Teokem tuo laatua työmaille

Vain paras kelpaa.

Meidän arvomme perustuvat juuri siihen, että asiakas saa tarvitsemansa laadukkaat tuotteet. Toimittajamme valikoituvat laadun perusteella. Olemme ylpeitä, että saamme edustaa tekstiilipuolella kahta suurta kotimaista brändiä, Dimexiä ja Sieviä.

Kivijalkamyymälämme asiantuntevine myyjineen auttaa asiakasta löytämään tarvitsemansa. Huomiovaatteet, turvajalkineet, kypärät, kuulo- ja silmäsuojat sekä työkäsineet vaativiinkin hommiin, eikä ole ongelma eikä mikään hommata putoamissuojiakaan. Hyllystä löytyy myös kemikaalit tehdas- ja kotitöihin.

Kerralla hyvä, kerralla valmis!

Tarinamme

Teokem Oy aloitti toimintansa lokakuussa 1982. Jo alusta alkaen toiminnan ajatus oli kaupan ja etenkin teollisuuden kunnossapidon ja huoltotarvikkeiden varastointi ja myynti Itä-Suomessa sekä Tampereen seudulla.

Alkuaikoina ja vielä 2000-luvulla automme ajoivat ympäri maakuntaa ja kävivät aktiivisesti asiakkaidemme luona viemässä tavaraa. Samalla reissulla otettiin uutta tilausta sisään tai joskus jopa vaan piipahdettiin kahvilla käymässä ja kuulumisia vaihtamassa.

Maailman muuttuessa myös meidän myyntitapojamme on muutettu. Edelleenkin kierrämme maakunnassa, mutta enemmänkin vain viemässä tavaraa. Tilaukset kun nykyään hoidetaan pääsääntöisesti puhelimitse tai sähköpostilla.

Ostokulttuurin muuttuessa myös meidän valikoimamme on vaihtunut enemmän tekstiili- ja jalkinepainotteiseksi. Alunalkaen tuotteemme koostuivat enemmissä määrin kemikaaleista ja erilaisista teollisuuden tarvikkeista. Meillä on myös edelleen vanhat valtuudet valmistuttaa omia kemikaaleja. Hyllystämme löytyy siis edelleen TK-Kiinteistökemikaalit ja teollisuuspyyhkeet.

Yhdessä pystymme luomaan asiakkaallemme täyden turvallisuuden.

Teokem turvaa sinut.

You are safe!