Teokem Oy

Tuotteet

Sievi on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja. Sievi on laatujohtajan merkki, joka kertoo tinkimättömästä työturvallisuudesta, jalkaan sopivuudesta ja käyttömukavuudesta. Sievi kertoo myös jatkuvasta parempien työjalkineiden kehittämisestä, uusimman teknologian sekä parhaiden materiaalien ja ominaisuuksien soveltamisesta.

JALAS®-turvajalkineet säilyttävät korkeimman laadun, käyttömukavuuden ja turvallisuuden. Nämä ominaisuudet ovat olleet tunnusmerkkimme vuodesta 1916 lähtien. JALAS®-tarina alkoi Jokipiin kylästä, joka on edelleen muotoilun, kehityksen ja valmistuksen ylpeä koti.

Dimexit on suunniteltu Suomessa, suomalaisten työmaiden tarpeisiin. Lisäksi ne ovat niin perhanan hienoja, ettei niitä halua riisua arkenakaan!
Onko haussa hitsaushousut, jotka ei kiristä persauksista? Tai kenties niin kestävä turvatakki, että sen voi jättää perinnöksi jälkikasvulle? No meiltähän niitä löytyy!

Tuuma tekee yksinkertaisia, mutta toimivia työvarusteita kaikille raskaan työn tekijöille. Tuuma haluaa tehdä tuotteita jotka toimivat eilen, toimivat tänään ja toimivat kymmenen vuoden päästä. Jos tuotteemme ei ole tarpeeksi hyvä tai jää ajastaan jälkeen, lupaamme parantaa sitä. Jokaiseen käyttötarkoitukseen voi olla kerrallaan vain YKSI Tuuma tuote.

Perusteellisella materiaalien ja ergonomian ymmärryksellä muutamme toiminnallisen käsineteknologian tieteeksi ja luomme valikoiman innovatiivisia suojakäsineitä, jotka tuntuvat mukavilta ja suojaavat paremmin. Mikä tärkeintä, yhä useampi työntekijä lähtee hyvässä kunnossa kotiin raskaan työpäivän jälkeen.

Työkäsineet ovat kokeneet muodonmuutoksen paksusta ja jäykästä ohueksi ja helppokäyttöiseksi. Wonder Gripin tutkimustyössä seurataan tällaisia kehityssuuntia ja pyritään tehostamaan tartuntavoimaa, koska Wonder Grip uskoo hyvän otteen vähentävän tehokkaasti käden/käsivarren väsymistä ja lisäävän yleistä turvallisuutta.

Tutustu kampanjaamme

KASK on markkinoiden nopeimmin kasvava kypäräbrändi, joka kehittää, suunnittelee ja valmistaa korkealuokkaisia työkypäriä.
Kypärät erottuvat erityisesti käyttömukavuudella, keveydellä ja varusteyhdisteltävyydellään. Kaskin missio on jatkuva tuotekehitys toiminnallisuuden, turvallisuuden ja houkuttelevan designin välillä.

Petzl on ranskalainen perheyritys, jonka ydintuoteryhmiin kuuluvat otsa- ja kypärävalaisimet, kypärät sekä kokonaisratkaisut vaikeapääsyisiin ja korkealla sijaitseviin paikkoihin pääsemiseen. Yrityksen intohimo näkyy ”Access the Inaccessible” sloganissa; teknisten käyttöopastusten ja selittävien piirroskuvien katsotaan aina olevan osa kokonaisratkaisua.