• 3M ja Peltor työturvallisuustuotteet
  • Scott healt & safety tuotteet

Suojakypärät

Peltor G2000C 

G2000C on suojakypärä, jossa yhdistyvät kokemus ja uusi osaaminen. Tuloksena on ainutlaatuinen CE- merkitty kypärä, joka täyttää Eurooppastandardin EN 397:1995 asettamat vaatimukset, sekä sivujäykkyydelle, sähköeristykselle MM:lle (sula metalli) että alhaiselle lämpötilalle -30 C asetetut lisävaatimukset. G2000C on kypärä, joka muodostaa yhdessä kuulosuojaimien ja visiirien kanssa erittäin käytännöllisen, kevyen ja mukavan kokonaisuuden. Samalla se sopii kaikkiin kokoihin, L, M ja S. Yhdessä täysin uuden kuulonsuojain- ja kiinnikeyhdistelmän, H31P3K:n, sekä muiden varusteiden kanssa olemme luoneet täydellisen kypäräpaketin, joka täyttää Eurooppastandardin EN 352-3 asettamat vaatimukset.
Peltor workstyle fm-stereo kuulosuojainradio

Suojaa ja viihdyttää! Peltorin kuulosuojainradiolla voit samaan aikaan suojata kuulosi tehokkaasti ja viihtyä kuuntelemalla radiota. Käytännöllinen ratkaisu esim. metsätöihin, ohjaamoihin, ruohonleikkuuseen, harrastuksiin.

Kuulosuojaimet

Peltor Workstyle- kuulosuojainradion vastaanotto- herkkyys on erittäin hyvä. Radio on asennettu tehokkaasti vaimentavaan H7- kupuun.

Saatavissa myös headset- mallina.

Katso myös

Ota yhteyttä